VADI KUME KEŠ: Maja Šuput se udala u vjenčanici koju joj je Grubnić dizajnirao

VADI KUME KEŠ: Maja Šuput se udala u vjenčanici koju joj je Grubnić dizajnirao

Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu

Maja Šuput danas se udala za 36-godišnjeg Nenada Tatarinova, a njenu vjenčanicu dizajnirao je njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok je kuma na vjenčanju bila Lana Gadza Čermak.

- Kada smo zajedno maštali o ovom danu, najprije smo zamišljali kako idemo u Paris po Dior vjenčanicu ili možda ipak Vera Wang, ja sam čak i napravio plan putovanja, a onda me ona nazvala jedno jutro i rekla mi: 'Razmišljala sam malo, ti si mi napravio sve najvažnije haljine u životu, sve haljine u karijeri si napravio ti, ja želim da kao omaž našem prijateljstvu i našoj suradnji napraviš i THE haljinu za najvažniji dan mog života'...


Nastao je muk s moje strane, ali samo na nekoliko sekundi jer da... potekle su suze radosnice, osim sto sam u tom trenutku shvatio da se moja princeza zaista udaje shvatio sam i tu odgovornost, ali i zadovoljstvo da sam baš ja zadužen za THE haljinu. Unatoč nemogućem rasporedu proteklih mjeseci dao sam sve od sebe, da ta haljina bude zaista THE haljina za moju princezu... i evo je... 3,4 sad... krećemo... - napisao je Grubnić.


Na Instagramu su osvanule i prve fotografije te video mladenaca.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(45318, "");
Pregledaj komentare