Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: VELIKI DAN ZA DVD GATA Dozapovjednik Mario Fistanić oženio svoju odabranicu Petru

VIDEO: VELIKI DAN ZA DVD GATA Dozapovjednik Mario Fistanić oženio svoju odabranicu Petru

'Želimo da vam budući život bude savršen kao današnji dan'

Dozapovjednik DVD-a Gata Mario Fistanić danas je sa svojom odabranicom Petrom uplovio u bračnu luku. Čestitku su im uputile kolege vatrogasci, pozvavši svih na veliku feštu.

'Kad netko od nas odluči uploviti u bračnu luku za nas je to poseban dan, pa ni ovaj današnji nije iznimka. Danas ženimo našeg prije svega dragog prijatelja, a zatim našeg dozapovjednika.

Kada bi išli pisati o njegovom dugogodišnjem radu u našem DVD-u, vjerujte nam ovaj post bi bio kao mala knjiga. Stoga ćemo piskaranje svesti na minimum i sve Vas skupa pozvati da čestitkom uljepšate dan našim mladencima.

Mario i Petra, želimo da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem', poručuju pripadnici DVD-a Gata. 

Vaša reakcija na temu