Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com VIDEO Mladoženji pozlilo na dan vjenčanja, mladenka se snašla sa zamjenom

VIDEO Mladoženji pozlilo na dan vjenčanja, mladenka se snašla sa zamjenom

Ipak je plesala, pjevala, rezala tortu...

Na TikTok profilu sale za vjenčanja The Victorian Youngsville osvanuo je neobičan video s jednog slavlja.  

Naime, neimenovani bračni par trebao je proslaviti sudbonosno 'da' koje su izrekli, ali mladoženji je pozlilo od trovanja hranom i završio je u bolnici. Iako se tijekom dana počeo oporavljati, nije mogao prisustvovati slavlju, ali mladenku to nije spriječilo da se veseli, pa mu je pronašla zamjenu. 

Doveli su joj 'lažnog' supruga, odnosno lutku u odijelu, na kotačima, s fotografijom supruga na glavi. Mladenka je s njim plesala, pjevala, fotografirala se, a na kraju i rezala tortu.  

Video je brzo postao viralan, a ljudi su u komentare pisali da ih je dobro nasmijao, prenosi Večernji list.

@thevictorianyoungsville

he had severe food poisoning & is doing better now! ##weddingtiktok ##manifestation ##relationships ##selfcare ##wedding ##fyp ##horrorstory ##weddingfail

SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis
Vaša reakcija na temu