Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pjesma Branka Medaka 'Dokle dišem, bit ću tvoj' želja mnogih mladenaca

VIDEO Pjesma Branka Medaka 'Dokle dišem, bit ću tvoj' želja mnogih mladenaca

'Svoj nadraži trenutak žele okruniti ovom melodijom'

Nakon objave debitantskog albuma 'Dalmacija uvik fali' i osvojene 3. nagrade publike na Splitskom festivalu, cijenjeni neretvanski tenor Branko Medak snimio je nekoliko zanimljivih i pamtljivih melodija poput 'Jutro jutra mog' - pjesmu autora Denisa Batinovića koju je uz njega izveo jedan od najpoznatijih dalmatinskih kantautora Tedi Spalato. Potom je tu i pjesma koju neizostavno na svadbenim svečanostima traže mladenci- 'Dokle dišem, bit ću tvoj'.

- Godišnje me tridesetak mladenaca zove upravo zbog nje i svoj nadraži trenutak žele okruniti ovom melodijom - kazao je glazbenik iz Neretve.

Snimio je i pjesmu 'Do neba i nikad nazad' koju je posvetio svojoj supruzi.

- Da, napisao sam tekst i glazbu za ovu pjesmu koju sam posvetio svojoj ženi, ali i svim muževima koji bi često trebali u ljubavi kazati ovakvu rečenicu i uistinu uz nju stati cijelo vrijeme - istaknuo je. 


Inače, Branko Medak zabavlja, nasmijava, uveseljava i glazbeno educira brojne gledatelje i slušatelje koji ga žele vidjeti na koncertnim događanjima, festivalima, zatvorenim zabavama... Posljednjih dana priprema se ostvariti duet s Draženom Zečićem s kojim će kao odličan prijatelj razveseliti hrvatsku glazbenu javnost. 

Uzor mu je Vinko Coce i želi, kazao je, glazbu živjeti na način kako ju je zamišljao od malenih nogu. 

Sada najavljuje nastupe na nekim od zabavno-glazbenih festivala, raduje se nastupima kako u Lijepoj Našoj tako i van nje, gdje je rado viđen gost.


Vaša reakcija na temu