Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Pogledajte kako su djeca iz vrtića Bambini iznenadila tetu na njenom vjenčanju

VIDEO Pogledajte kako su djeca iz vrtića Bambini iznenadila tetu na njenom vjenčanju

Oduševili sve okupljene

Djeca iz vrtića 'Bambini' u Strožancu priredila su pravi mali spektakl na vjenčanju svoje odgojiteljice Marte Poljak Gašpar i njenog odabranika Ivana Kristijana dugopoljskoj dvorani za vjenčanja Dolis ovog vikenda, 1. lipnja.

Izveli su pjesmu Sweet Child O' Mine legendarnih Guns N' Rosesa, a u organizaciji je pomogla i teta Jelena Sirić s kolegicom Meri Mihanović.


'Toliko su bili ponosni, puni sreće i ljubavi. Osjetilo se zajedništvo i poštovanje prema vama, ja sam oduševljena. Možete biti ponosne na sebe sto ste učinile. Da u tu uru, toliko različite dobi i karaktera gleda u vas i diše kao jedno', oduševljeno je prokomentirala jedna mama.

Pogledajte nastup malenih rokera.

Vaša reakcija na temu