Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Restoran Kampus - novo srce svih vjenčanja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VIDEO Restoran Kampus - novo srce svih vjenčanja

Uz 20 posto popusta otkrijte novu splitsku ljepoticu

Nova godina donosi nam nove želje, nove događaje i nove nezaboravne trenutke. Upravo vjenčanje je jedan od veličanstvenih trenutaka koje pamtimo cijeli život. I zato, dragi mladenci, dopustite nam da zajedno s Vama uveličamo krunidbu Vaše ljubavi. Bajkovita atmosfera i savršena kulisa novootvorene dvorane za vjenčanja 'Kampus' na Splitu 3, ispunit će sve Vaše želje te biti idealno mjesto za Vaše slavlje. Zaboravite na brigu oko traženja dvorane po mjeri i opušteno zaplešite prvi bračni ples u restoranu 'Kampus' - poručili su iz Studentskog centra Split.

Ekskluzivna dvorana 'Kampus' jedinstvenog je koncepta, a moderno uređeni restoran sa svojim interijerom, visokim stropom i odličnom klimatizacijom odiše romantikom i garantira poseban doživljaj. 

- Da u čarobnoj atmosferi svi uzvanici mogu bezbrižno uživati, nudimo dodatnu pogodnost organiziranja svadbene večeri u našem restoranu, a to je noćenje u apartmanima koji se nalaze u sklopu restorana. Kada tome pridodate činjenicu da je restoran 'Kampus' kapaciteta od 150 do 400 uzvanika s parkingom od 200 mjesta, jasno je da nam je svaki detalj itekako bitan - dodali su.


Zahvaljujući profesionalnoj rasvjeti, velikoj disko-kugli i prostranoj bini, ovaj restoran u sekundi postaje moderna diskoteka s ugodnim plesnim podijem. Ugostiteljske usluge također pružaju raznoliku lepezu izbora, a sve prema željama mladenaca.

- U svojoj ponudi osim individualnog menija, mladenci mogu birati između pet vrhunsko pripremljenih menija svečane večere na koje je do 1. travnja popust od 20%. Stoga svoj idealni jelovnik možete pronaći već od 36€ po osobi. Za pravi gastronomski užitak, na raspolaganju je profesionalno osoblje restorana među kojima su koktel-majstor, sommeliere, barista te kuhar za show cooking - navode.

Večera za djecu do šest godina je besplatna, dok se za djecu od 7 do 12 godina plaća 50% cijene. Stolovi mogu biti okrugli za 8 do 10 osoba ili pravokutni, koji mogu ugostiti 50 do 150 osoba. Hranu je moguće poslužiti i po principu izložbenog stola.

- Odlična lokacija, atraktivno uređenje, vrhunske delicije i profesionalno osoblje potrebni za dan iz snova, nalaze se na jednom mjestu. Restoran 'Kampus' je tu za Vas kao idealan partner za početak novog poglavlja u Vašim životima. Zajedno s nama, zlatnim slovima ispišite prve stranice Vaše bračne priče! - zaključili su.

Cjenik možete provjeriti OVDJE.

Vaša reakcija na temu