Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Unajmili avion kako bi se mogli vjenčati bez pridržavanja mjera

VIDEO Unajmili avion kako bi se mogli vjenčati bez pridržavanja mjera

Na piru bilo više od 160 ljudi

Indijski par je navodno unajmio zrakoplov kako bi održao vjenčanje u zraku s više od 160 gostiju u pokušaju izbjegavanja epidemioloških mjera zbog koronavirusa koji hara njihovom zemljom, piše BBC, prenosi RTL.

Na društvenim mrežama se pojavio video u kojem se jasno vidi mladi par zajedno sa uzvanicima koji su natisnuti u unajmljenom avionu.

U saveznoj državi Tamil Nadu, odakle se navodno unajmljeni avion sa uzvanicima otisnuo s piste, uvedena su stroža ograničenja koja brane više od 50 gostiju na vjenčanju.

Indijska zrakoplovna vlast pokrenula je istragu, navodi se u izvješćima.

Djelatnik Generalnog direktorata za civilno zrakoplovstvo (DGCA) je rekao za Times of India da je osoblje SpiceJeta smijenjeno s dužnosti.

Glasnogovornik SpiceJeta je za Indian Express izjavio kako je Boeing 73 rezervirao putnički agent za putovanje od Maduraija do Bangalorea, ali nakon vjenčanja. Pojasnio kako je klijent 'jasno obaviješten o smjernicama vezanim za koronavirus te mu je uskraćeno obavljanje bilo kakve aktivnosti u zrakoplovu'.

Valja podsjetiti da Indija vodi tešku bitku s koronavirusom i to još od drugog vala koronavirusa koji je, prema službenim podacima, usmrtio najmanje 300.000 ljudi. Ipak, stručnjaci smatraju kako je stvarni broj umrlih daleko veći.

Posljednjih tjedana, indijske bolnice i krematoriji u zemlji su preopterećeni, što je dovelo do nestašice kisika i danonoćnog spaljivanja tijela.

Vaša reakcija na temu