Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay VJENČANJE GODINE Poznata manekenka promijenila čak tri Chanelove haljine

VJENČANJE GODINE Poznata manekenka promijenila čak tri Chanelove haljine

'Zauvijek nije dovoljno dugo'

Legendarni američki glazbenik Lionel Richie, kako se i očekivalo, ispratio je do oltara svoju kći mezimicu Sofiju Richie u luksuznom francuskom hotelu du Cap-Eden-Roc u Antibesu na Azurnoj obali. Kreativna direktorica kozmetičkog brenda Nudestix proslavila se kao uspješna manekenka i dizajnerica, a za svoj najvažniji dan odabrala je čak tri Chanelove haljine. Njezin odabranik britanski glazbeni producent Elliot Grainge, sin predsjednika Uprave Universal Music Groupa, odabrao je, pak, klasični crni smoking s leptir mašnom, a među uzvanicima bili su i Sofijina sestra Nicole Richie sa suprugom Joelom Maddenom. Najpoznatije gošće stigle su iz Hollywooda, a to su bile poduzetnica Paris Hilton i glumica Cameron Diaz sa suprugom BenjijemMaddenom, piše Gloria.

Mladenka je za vjenčanje odabrala haljinu bez rukava s velom i dugačkim šlepom, koju je u društvu svekrve isprobala u pariškom Chanelovom atelijeru. 

'Sigurna sam da će se svidjeti Elliotu, on je moj najveći modni fan', izjavila je Sofia Richie na probi vjenčanice. 

Dan uoči vjenčanja, na generalnoj probi blistala je od sreće u dvodijelnoj strukiranoj haljini s visokim okovratnikom boje slonovače, a nakon vjenčanja se preodjenula u kratku bijelu haljinu s prišivenim cvijetom kamelije na prednjoj strani, u kojoj je mogla nesmetano plesati i zabavljati se sa svojim gostima do jutarnjih sati.

S britanskim menadžerom Elliotom Graingeom, 29-godišnjim izvršnim direktorom u diskografskoj industriji, prohodala je preklani, a povodom njihovih zaruka lani za portal Access Hollywood izjavila je kako ga poznaje od svoje dvanaeste godine. 

'Volim Elliota, znam sve o njemu i točno znam kakav je, jer ga poznajem polovicu svog života', izjavila je Sofia Richie, opisujući svog dragog, inače sina predsjednika Uprave Universal Music Grupe. 

Lani je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografije romantične prosidbe, a po svemu sudeći njen zaručnik nije štedio na luksuznom dijamantnom prstenu. 

'Zauvijek nije dovoljno dugo', napisala je u objavi uz te fotografije.

Na Azurnu obalu mladenci su stigli privatnim zrakoplovom u društvu svojih najboljih prijatelja, s kojima su se u očekivanju svog velikog dana zabavljali na plaži, u vožnji oldtimer kabrioletom po pitoresknim cestama duž Azurne obale, na jahtama koje su im bile na raspolaganju u tamošnjoj marini, te u noćnim provodima u klubovima.

U listopadu 2022. Sofia je djevojačku večer sa starijom sestrom i prijateljicama proslavila u Parizu.

Vaša reakcija na temu