Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vjenčanje iz snova u restoranu Kampus
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vjenčanje iz snova u restoranu Kampus

Objekt može primiti do 400 uzvanika, a svima je osigurano i parkirno mjesto

Split ima novo hit mjesto za vjenčanje! Ukoliko se do 1. travnja odlučite rezervirati restoran Kampus za vaše vjenčanje dobit ćete prigodan popust od 10%. Požurite, restoran Kampus vas čeka. 

Restoran Kampus pravo je mjesto za vaše vjenčanje iz snova. Ovaj moderno uređen restoran smješten je na odličnoj lokaciji splitskog Kampusa, može primiti do 400 uzvanika, a svim je uzvanicima osigurano i parkirno mjesto.

Potaknuti uspjehom catering službe koja se izvrsnom uslugom i višegodišnjim radom visoko pozicionirala na tržištu, Studentski centar u Splitu odlučio je proširiti svoju ponudu na organizaciju svečanih svadbenih večera. 

Industrijski dizajn interijera restorana Kampus i visoki strop u kombinaciji s bogatom i atraktivnom rasvjetom tvore neodoljivu kulisu za vaše vjenčanje. Restoran za tren od tople kućne atmosfere za vrijeme konzumacije hrane postaje mjesto za najbolji party s prostranim plesnim podijem, velikom disco-kuglom i led-televizorom poviše bine za izvođače. Lijepo dekorirani okrugli stolovi smješteni su u prostoru tako da svi imaju dovoljno mjesta za slobodno kretanje i uživanje u vrhunskim delicijama restoranske kuhinje. 

O atraktivnosti i funkcionalnosti restorana se najbolje možete uvjeriti dolaskom na Kampus, a dotad vam ostavljamo par kratkih videospotova koji će ubrzati vašu odluku. 



Cijena večere je od 40 eura po osobi, a više detalja možete pronaći na jelovniku.

Za više informacija posjetite Facebook i Instagram profil restorana Kampus ili web stranicu.

Vaša reakcija na temu