Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
WEDDING DAY Čudesan svijet Prahir vjenčanog prstenja!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

WEDDING DAY Čudesan svijet Prahir vjenčanog prstenja!

'Ovaj vikend očekujemo vas u Spaladium Areni gdje ćete moći pogledati izbor vjenčanog prstenja te preuzeti kupone za popust od 35%'

Kako se bliži dan vašeg vjenčanja, nemojte zaboraviti onaj najvažniji detalji koji će vas pratiti svakog dana vašeg zajedničkog života - vaše vjenčano prstenje. Kao poseban simbol bračnog života, vjenčano prstenje nije lako odabrati, a parovi se susreću s velikim nedoumicama oko njegovog izbora. Ne postoji savršeni prsten, ali zato postoji prsten koji će savršeno pristajati vašoj ruci te će se dizajnom uklopiti u vaš stil - poručili su iz zlatarnice Prahir, te otkrili korisne savjete..

Kako biste olakšali odabir, dogovorite neke osnovne stvari s partnerom unaprijed; isto ili različito prstenje, materijal, s dragim kamenjem ili bez, jednostavnost ili glamur...

Odabir materijala ovisi o vašim osobnim preferencijama, osim žutog i bijelog zlata u trendu je i ružičasto odnosno rose zlato, a ako želite nešto drugačije, popularan materijal za izradu vjenčanog prstenja je platina. Cijena samog prstena varira o veličini, težini grama zlata i dragom kamenju.

Vjenčani prsten možete ukrasiti dragim kamenjem, bilo da se radi o briljantima, safirima, rubinima, smaragdima; poludragim kamenjem kao što su akvamarin, ametist, topaz, turmalin ili kamenjem organskog podrijetla - koralj, biseri itd. Najpopularnije je svakako vjenčano prstenje s dragim kamenjem odnosno s dijamantima. Sukladno čistoći i veličini raste i cijena. Dijamant određuju četiri karakteristike, a to su boja, veličina, čistoća i način rezanja za koje ćete dobiti certifikat prilikom kupovine. Birati možete između više različitih načina rezanja, kao što su briljant, emerald, oval, markiz, suza, princess ili srce. Boje se kreću od žućkaste do bijele koja označava najveću čistoću, a postoje i tzv. fancy colour dijamanti koji su u bojama, ali samim time i prilično skuplji.

Stil je ono što nas razlikuje od drugih. Kao što svaka ruka nije jednaka, tako ni svaki stil nije jednak, već se razlikuje od osobe do osobe. Vjenčano prstenje kao i ostali nakit podliježe trendovima, no to vas u odabiru vašeg prstenja ne bi trebalo sputavati. Pri odabiru vjenčanog prstenja vodite se time da ćete ga nositi cijeli život, svakog dana, u različito vrijeme i od važnosti je da odaberete pravu mjeru, odnosno da prstenje bude u skladu s vašim životnim stilom. Ako ste vrlo aktivni, odaberite vjenčano prstenje od čvršćeg materijala kao što je platina. Ako, pak, puno radite rukama, izaberite prstenje jednostavnijeg dizajna kako biste izbjegli nakupljanje nečistoća u gravurama ili ispadanje kamena. Ako ste vješti u dizajniranju, osmislite sami svoje vjenčano prstenje te mu na taj način dajte autentičnost.

Svoje prstenje možete uljepšati i personalizirati različitim vrstama laserskih gravura, bilo da se radi o imenima, datumu vjenčanja, stihovima ili nešto zahtjevnijim gravurama kao što su linije života, otisci prstiju ili simboli koji samo vama znače nešto posebno.

Vodite računa da se tijekom nošenja prstenja u doticaju s raznim predmetima na njemu stvaraju sitne ogrebotine i nečistoće te je o prstenju potrebno voditi brigu, zato kod odabira mjesta gdje ćete kupiti vaše vjenčano prstenje unaprijed se informirajte o načinu održavanja, eventualnim izmjenama i popravcima ili samo o čišćenju vašeg prstenja koje će mu nakon nekog vremena vratiti onaj prvotni sjaj.

Ne zaboravite, vjenčano prstenje simbol je vaše ljubavi i odanosti, uzmite dovoljno vremena i izaberite ono što najbolje opisuje vašu ljubav.

Ovaj vikend očekujemo vas na Wedding Dayu u Spaladium Areni gdje ćete moći pogledati izbor vjenčanog prstenja te preuzeti kupone za popust od 35%.

Zavirite u našu oazu luksuza na adresama - Arena Centar, Z centar, Bogovićeva 1B, Ilica 43, Avenue Mall u Zagrebu; te Zagrebačka 56 i Zagrebačka 57 u Velikoj Gorici te u Mall of Split i ZTC Rijeka.

Vaša reakcija na temu