Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Brboleža Wedding Resort Villa Gala i Catering Dalmacija na Sajmu vjenčanja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Wedding Resort Villa Gala i Catering Dalmacija na Sajmu vjenčanja

Luksuzna i elegantna lokacija za slavlje

Poslovni partneri Wedding Resort Villa Gala i Catering Dalmacija ponovno su zajedno sudjelovali na Sajmu vjenčanja. Nakon prve godine u kojoj su se vjenčanja održavala u novom panoramskom paviljonu, mogu se pohvaliti mnoštvom zadovoljnih klijenata. 

- Osoblje Resorta posjeduje iskustvo i mreže potrebne za planiranje vrhunskog vjenčanja, sa svime što biste ikada mogli poželjeti, bez obzira na to koliko su detaljni ili jedinstveni Vaši zahtjevi. Priprema vjenčanja iz snova za mladence koji su spremni započeti svoj novi zajednički život nije samo njihova predanost, već i strast. Pružit će Vam rado pomoć pri organizaciji, pronalaženju fotografa, dekoratera, smještaja itd. Sve to može postati jedna briga manje za Vas! - poručili su.

- Osim toga, u Villi Gala možete biti sigurni da će Vaše vjenčanje biti potpuno ekskluzivno slavlje za vrijeme Vašeg boravka i da se nećete morati baviti ničim osim svojim gostima. Svakom se Vašem uzvaniku jamči potpuna privatnost i uspomene koje će trajati zauvijek - dodali su.

Osim u novom paviljonu, koji se po potrebi može zatvoriti staklenim kliznim stijenama, slavit se i dalje može na otvorenom, u predivnom i mirisnom mediteranskom vrtu, pod zvijedama. 

- Svoj veliki dan možete proslaviti u toskanskom stilu, u ovom jedinstvenom spoju elegancije, tradicije i čarobne prirode. 

Na vjenčanjima se poslužuju vrhunski specijaliteti koje kreira osoblje voditelja Resorta, Željka Draškovića iz Catering Dalmacije. 

Za one koji traže luksuznu i elegantnu lokaciju za svoje slavlje, Villa Gala i dalje je pravi izbor. Svojom neusporedivom ljepotom, besprijekornom uslugom i mirnim ambijentom, Villa Gala pruža nezaboravno iskustvo koje će Vama i Vašim gostima ostati u lijepom sjećanju.

Ostale informacije mogu se pronaći na njihovim internetskim stranicama, kao i Facebook i Instagram profilima @cateringdalmacija i @galaweddingscroatia.

Vaša reakcija na temu