Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram / Josip Juranović Zaručio se bivši igrač Hajduka: 'Osvojila me odmah, premda o nogometu nije znala puno'

Zaručio se bivši igrač Hajduka: 'Osvojila me odmah, premda o nogometu nije znala puno'

Već pripremaju pir

Bivši igrač Hajduka Josip Juranović prošlog je vikenda dres škotskog kluba Celtic nakratko zamijenio svečanim odijelom i na par dana iz Glasgowa doputovao u Split - za što je imao itekako važan razlog. Nakon dvije i pol godine ljubavi u subotu je zaprosio svoju djevojku Lanu Miholjević.

'Zaruke smo proslavili u krugu najuže obitelji. Imali smo svečani ručak u splitskom restoranu Adriatic, a slavili smo i Laninu diplomu. Naime, prošle je godine završila prvostupanjski studij na Kemijsko - tehnološkom fakultetu, smjer Prehrambena tehnologija, a kako su tada još na snazi bile epidemiološke mjere zbog situacije s koronom, svečana promocija diploma održana je tek sada - ispričao je za Gloriu Juranović.

Uz zaručnički prsten i golemi buket ruža, curi je darovao tortu na kojoj je pisalo 'marry me'!

U Splitu se ovaj par i zaljubio prije dvije i pol godine. Rođeni Zagrepčanin Juranović u to je vrijeme igrao u Hajduku, a Lana je bila na prvoj godini studija.

Njihova veza od prvog je dana, kažu, vrlo ozbiljna te su brzo počeli zajedno živjeti. Prvo u Splitu, a tijekom lockdowna ona  je s njim bila i u Varšavi, za čiji je klub igrao prije ugovora sa Celticom. Otkrio je da mu se Lana svidjela na prvi pogled jer imaju puno toga zajedničkoga. Između ostalog, oboje su samozatajni kad je u pitanju privatan život.

- Upoznali smo se preko prijatelja. Lana me osvojila odmah, premda o nogometu nije znala puno. No, uz mene ga je zavoljela i danas ne propušta nijednu moju utakmicu. Ako je ne može gledati uživo, prati je na televiziji - otkrio je uz osmijeh Juranović.

Dodao je da on i Lana od prošle godine vezu održavaju na daljinu.

Riječanka, koja je od 26-godišnjeg Juranovića mlađa tri godine, trenutno je na četvrtoj godini studija u Splitu. A Josip od lani igra za škotskog nacionalnog prvaka.

- Svaki slobodan trenutak koristimo da se vidimo. Kad god mogu dođem u Split, unatoč tome što sam dosta ograničen svojim klupskim i reprezentativnim obavezama. Češće Lana putuje u Škotsku, premda i ona nema puno vremena zbog studija. Zajedničko vrijeme najradije provodimo u prirodi ili kod kuće. Oboje volimo šetnje i društvene igre. Dok smo živjeli u Splitu i u Varšavi, stalno smo bili negdje 'u điru' - ispričao je Juranović.

Otkrio je da on i Lana već pripremaju svadbu.

- Čim Lana završi studij, planiramo se skrasiti i oboje to jedva čekamo - najavio je.

Vaša reakcija na temu