Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Željko Drašković: Catering Dalmacija ne nudi samo catering, rješavamo i atraktivne lokacije

Željko Drašković: Catering Dalmacija ne nudi samo catering, rješavamo i atraktivne lokacije

Solinski obrt stalni je izlagač na sajmu Wedding Day

Catering Dalmacija na tržištu je četiri godine, dokazali su se kao odličan izbor za vjenčanja, domjenke, poslovne konferencije te razna društvena zbivanja. Željko Drašković drži da je 'tajna' tako brzog uspjeha njegovog obrta dobar omjer kvalitete i cijene. Preporuke su, smatra, najbolja reklama, ali ne zaobilazi ni prezentaciju na sajmu vjenčanja. Tako je ponovno prezentirao svoju ponudu na Wedding Dayu koji se do nedjelje održavao u Spaladium Areni.

- Osim standardne ponude za catering, nudimo kompletnu organizaciju vanjskih vjenčanja na atraktivnim lokacijama, što predstavlja jednu višu razinu ponude. Nudimo i najam nekoliko atraktivnih lokacija u našoj županiji, kao što su Kliška tvrđava, lokacije u Saloni, Gašpina mlinica u Solinu, Dioklecijanovi podrumi, luksuzne vile u okolici... - rekao nam je Drašković. 

Nude, dodajmo, i najam opreme te postavu set upa za razne događaje. Njihova moderno opremljena kuhinja smještena je u Solinu, a sa svojim dostavnim vozilom i konobarima spremni su opsluživati i događaje od više stotina gostiju. 

CATERING DALMACIJAAdresa: Don Frane Bulića 150 A, 21210 Solin
Mobitel: +385 91 534 4884 || +385 98 991 0534E-mail: info@catering-dalmacija.hrwww.catering-dalmacija.hr
Vaša reakcija na temu