Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vjeko Bilota Zlatarnice Đonlić: Nudimo 37 posto popusta, a svaki kupac dobiva na poklon Konavoske naušnice

Zlatarnice Đonlić: Nudimo 37 posto popusta, a svaki kupac dobiva na poklon Konavoske naušnice

Pozvali su sve da posjete njihov štand na sajmu Wedding Day, na kojem možete pronaći otprilike 500 novih modela, što čini konačnu brojku od 2.500 modela vera na jednom mjestu

Zlatarnice Đonlić treću godinu izlažu na sajmu Wedding Day koji se do nedjelje 26.siječnja održava u Spaladium Areni. Prvi i glavni razlog zašto izabrati Zlatarnice Đonlić je, kažu nam, vrlo jednostavan - nude najveći izbor.

- Iz godine u godinu trudimo se popunjavati svoju kolekciju novim modelima i kupcima ponuditi samo najbolje i više od drugih, tako da i ove godine imamo otprilike 500 novih modela, što čini konačnu brojku od 2.500 modela vera na jednom mjestu. U izradi vjenčanog prstenja koristimo najmoderniju tehnologiju kombiniranu s ručnom izradom kako bi dobili vrhunske rezultate. Izradi svakog para vera pristupamo individualno, prilagođavamo ga željama kupca, svaki par je jednako bitan i svaki kupac je jednako bitan i drago nam je što vidimo da su ljudi to prepoznali - rekla nam je Ivana iz Zlatarnice Đonlić. 


Ove godine promijenili su mjesto na sajmu tako da vas čekaju na samom ulazu u sajamski prostor. 

- Vjerujemo da ćete nas lako prepoznati po najvećem izboru, najvećem zlatarskom štandu te uvijek ljubaznom osoblju. Za svaki komad nakita kupac dobiva certifikat kojim garantiraju da se radi o proizvodu najbolje kvalitete. Stojimo na raspolaganju za besplatno smanjivanje, povećavanje, čišćenje, poliranje, matiranje i općenito održavanje vjenčanog prstenja kada god to želite i to odrađujemo u najkraćem roku - dodala je Ivana.

Kao i prijašnjih godina tijekom sajma Wedding Day pripremili su popuste i poklone iznenađenja za one koji se taj vikend odluče za narudžbu. 

- Naš brend postoji već 37 godina te smo zbog toga pripremili i 37 posto sajamskog popusta. Svi koji se taj vikend odluče za narudžbu na poklon dobivaju i Konavoske naušnice koje su ručni rad - otkrila nam je Ivana koja poziva sve mladence da posjete Wedding Day i iskoriste sajamske pogodnosti. 

- Tko se ženi ili udaje ove godine na sajmu može pronaći sve potrebno i u dva dana riješiti sve što je potrebno za vjenčanje po povoljnijim cijenama. Nadamo se da se vidimo - zaključila je vesela ekipa na štandu Zlatarnice Đonlić.

Vaša reakcija na temu