Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZLATARNICE ĐONLIĆ NA WEDDING DAYU SLAVE VELIKI JUBILEJ 'Sve je u znaku broja 40, pa i popust'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ZLATARNICE ĐONLIĆ NA WEDDING DAYU SLAVE VELIKI JUBILEJ 'Sve je u znaku broja 40, pa i popust'

Sinjska zlatarnica još jednom dominira na Wedding Day sajmu vjenčanja

Kao i prijašnjih godina, najveći izbor, najniže cijene i nenadmašne sajamske pogodnosti odlike su raskošnog štanda sinjskih Zlatarnica Đonlić.

- Ove godine slavimo 40 godina uspješnog poslovanja, pa smo mladence odlučili počastiti jedinstvenim popustom od 40% na čitav asortiman vjenčanog prstenja tijekom sajma, a svi uz narudžbu dobivaju i poklon bon u prigodnoj vrijednosti od 40 eura koji se kasnije može iskoristiti za kupnju zlatnog i srebrenog nakita u našim poslovnicama - poručili su iz Zlatarnica Đonlić.

-.S nešto više od 4.000 unikatnih modela imamo daleko najveći izbor vera na sajmu, a svi koji nas žele posjetiti mogu nas pronaći na samom ulazu u prostor Wedding Daya koji se ove godine održava ovdje na Gripama. Sigurni smo da će nas mladenci lako prepoznati po najvećem zlatarskom štandu, kao i uvijek ljubaznom i stručnom osoblju - dodali su.

Ako želite uvijek biti u toku s aktualnim pogodnostima, svakako zapratite Zlatarnice Đonlić na Instagramu i Facebooku.

Vaša reakcija na temu