Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Zuhair Murad predstavio vjenčanice za proljeće 2022., jedna je posebno upečatljiva

Zuhair Murad predstavio vjenčanice za proljeće 2022., jedna je posebno upečatljiva

'Oduzima dah'

Svjetski poznati dizajner Zuhair Murad fotografijama vjenčanica iz svoje kolekcije za proljeće 2022. oduševio je mnoge djevojke.

Murad je, inače, jedno od najtalentiranijih lica u modnom svijetu kad su u pitanju vjenčanice i svečane večernje haljine općenito. Nazivaju ga Geppettom u svijetu haljina. Njegove kreacije nosile su zvijezde poput Beyoncé, Jennifer Lopez, Shakire, Blake Lively i drugih.

Na njegovom službenom Instagram profilu moguće je vidjeti fotografije nekoliko novih raskošnih modela. U komentarima su se nanizale same pohvale. U nastavku možete pogledati vjenčanicu za koju pišu da 'oduzima dah'.


Vaša reakcija na temu