Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Besplatne online radionice relaksacije za djecu i mlade!

Besplatne online radionice relaksacije za djecu i mlade!

Međunarodni institut prirodnog zdravlja poziva roditelje da im se jave

U Međunarodnom institutu prirodnog zdravlja traju upisi na besplatne online radionice relaksacije za djecu i mlade u dobi od 7 do 19 godina. 

- Dokazano je da relaksacija kao tehnika dubokog disanja, smirivanja i opuštanja poboljšava koncentraciju, olakšava učenje i pamćenje gradiva, potiče kreativnost, omogućuje bolju komunikaciju i interakciju s djecom i odraslima. Relaksacija poboljšava kvalitetu sna, smanjuje razinu stresa, poboljšava samokontrolu i kontrolu emocija, povećava osjećaj mira, zadovoljstva, samopouzdanja, sreće, opuštenosti te poboljšava mentalno i fizičko zdravlje djece i odraslih - naveli su iz MIPZ-a.

Online radionice relaksacije dostupne su putem video poziva na Zoomu ili Skypeu. 

- Ako vaše dijete ima problema s koncentracijom, zatvorenošću, samopouzdanjem, hiperaktivnošću, agresivnošću, ljutnjom, strahovima i tugom, a želite da bude zdravo, sretno, samopouzdano i uspješno, obratite nam se s povjerenjem - dodali su. 

Više informacija roditelji mogu dobiti na web stranici www.mipz.hr, pozivom na 01 5620 108, 098 947 0533 ili slanjem maila na mipz.zg@gmail.com.

Vaša reakcija na temu