Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Black Friday popusti u A2 dental centru

Black Friday popusti u A2 dental centru

U novootvorenom i moderno opremljenom A2 dental centru pripremili su popuste na sve estetske zahvate ugovorene od 23. studenoga do 20. prosinca


U novootvorenom i moderno opremljenom A2 dental centru pripremili su popuste na sve estetske zahvate ugovorene od 23. studenoga do 20. prosinca. Popust od 20% odnosi se na keramičke ljuskice i krunice, profesionalno izbjeljivanje, hijaluronske filere i tretman botoksom. 

Osmijeh je zasigurno jedna od prvih stvari koje primijetimo na osobi te vjerojatno ne postoji osoba koja nije bila pomalo zavidna na savršenom osmijehu poznate osobe ili slučajnog prolaznika. Jedno od mogućih rješenja za stvaranje savršenog osmijeha su keramičke ljuskice i krunice.


Keramičke ljuskice su nadomjesci koji se postavljaju na prednju površinu zuba te mogu promijeniti oblik, boju ili položaj zuba. Za njihovo postavljenje ponekad nije niti potrebno brusiti zub.

Brine li Vas kako će ljuskice ili krunice izgledati na Vama?

- Prilikom kreacije osmijeha iz snova moguća je proba odabranih ljuskica, a sve prije brušenja zubi i odluke želite li početi s terapijom ili ne. Pomoću mock-upa pacijent u svega par minuta vidi finalni rezultat. Dizajn osmijeha prilagođavamo izgledu lica, a u našem centru možete poboljšati estetiku lica hijaluronskim filerima i botoksom - poručili su iz A2 dental centra.


Svi zahvati rade se u skladu s uputama epidemiološke službe u terminima u minimalnom trajanju od 60 minuta, kako bi se izbjeglo stvaranje gužve. Provode se najmoderniji postupci sterilizacije instrumentarija te dodatni postupci dezinfekcije radnog prostora. U svrhu još kvalitetnije brige o sigurnosti pacijenata, A2 centar koristi i iTherapy uređaj koji uklanja viruse i bakterije iz zraka.

Na besplatne konzultacije i pregled može se javiti na broj 021/263-179 ili na email info@a2dental.hr.

Vaša reakcija na temu