Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Miro Bulj Bulj se pridružio obilježavanju Dana ružičaste vrpce: 'Nužno je osvijestiti važnost rane detekcije raka'

Bulj se pridružio obilježavanju Dana ružičaste vrpce: 'Nužno je osvijestiti važnost rane detekcije raka'

Manifestacija na sinjskoj Pijaci

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik iz redova stranke Most, pridružio se danas članicama i volonterkama Kluba žena liječenim od raka dojke - Sinj i volonterima Lokalnog volonterskog centra Sinj koji su obilježili 15. Dan ružičaste vrpce na sinjskoj Pijaci. 

'Nužno je osvijestiti važnost rane detekcije raka dojke i skrenuti pozornost na Dan ružičaste vrpce koji je posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke', istaknuo je tom prigodom. 

Podjelom letaka i ružičastih trakica za revere također je naglašena važnost prevencije za očuvanje zdravlja. 

'Nažalost obolijevaju sve mlađe i mlađe osobe, tako da nikad nije dovoljno rano za osluškivati signale koje nam šalje tijelo, obavljati samopreglede i preglede te podijeliti svoje sumnje i strahove. Rano otkrivanje bolesti najviše pomaže u uspješnom liječenju ove opake bolesti, stoga pokrenite se, učinite sve da ne bude kasno', poruka je organizatora današnje akcije.

Vaša reakcija na temu