Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Drugi Kongres medicine životnog stila održat će se u Splitu

Drugi Kongres medicine životnog stila održat će se u Splitu

Od teorije do prakse

Od 26. do 28. travnja na Medicinskom fakultetu u Splitu održat će se drugi Hrvatski kongres medicine životnog stila s međunarodnim sudjelovanjem. 

Uz Medicinski fakultet organizatori su Hrvatska udruga za medicinu životnog stila i Kineziološki fakultet u Splitu.

'Nakon iznimno uspješnog 1. Hrvatskog kongresa medicine životnog stila koji se održao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu i koji je okupio preko 150 stručnjaka, pionira medicine životnog stila i sudionika, u području medicine, kineziologije, nutricionizma i psihologije, nastavljamo s prikazivanjem znanstveno utemeljenih činjenica u prevenciji i liječenju kroničnih nezaraznih bolesti s naglaskom na važnost uvođenja zdravih životnih navika', poručuju organizatori.

​Kongres od teorije do prakse ponovno će okupiti veliki broj vrhunskih stručnjaka iz već navedenih područja.

'Upravo će oni, kroz predavanja i radionice, prenijeti najnovije znanstvene dokaze na području medicine životnog stila, kao i educirati i informirati o primjerima dobre prakse. Govorit će o neiscrpnim dobrobitima mediteranske prehrane, zašto je važno provoditi treninge s opterećenjem, na koji način hrana može biti lijek, kako i zašto bolje spavati, kako pokrenuti promjenu i mnogo više', ističu organizatori kongresa.

Program možete pronaći ovdje.

Vaša reakcija na temu