Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović GINEKOLOG Imenovan v.d. ravnatelja KBC-a Split

GINEKOLOG Imenovan v.d. ravnatelja KBC-a Split

Prof.dr. sc. Julije Meštrović je formalno podnio zahtjev za mirovinom

Nakon prof.dr.sc. Julija Meštrovića, ravnatelja KBC-a Split koji odlazi jer nije bio po volji novom/starom ministru zdravstva dr. Viliju Berošu, bolnicu će voditi ginekolog dr. Marko Jukić. Iako se očekivalo da bi palicu do izbora novog ravnatelja trebao preuzeti dr.sc. Zenon Pogorelić, Upravno vijeće na čelu s Beroševim kardiokirurgom dr. Matom Petričevićem je odlučilo drukčije. O izboru vršitelja dužnosti se odlučilo na elektronskoj sjednici.

'Upravno vijeće Kliničkog bolničkog Centra Split je na 166. izvanrednoj sjednici Upravnog vijeća održanoj elektronskim putem 9. srpnja 2024. godine za vršitelja dužnosti ravnatelja KBC-a Split imenovalo Marka Jukića, dr. med.

Dr. Jukić specijalist je ginekologije i opstetricije, uži specijalist ginekološke onkologije sa Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Split. Imenovanje stupa na snagu 11. srpnja 2024', potvrdili su u KBC-u Split.

Dr. Jukić, dodajmo, može biti samo v.d. jer nema potrebna zvanja za ravnatelja. Osim ako se promijeni Statut.

Vaša reakcija na temu