Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jalupro - snažan saveznik za zdravu i njegovanu kožu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jalupro - snažan saveznik za zdravu i njegovanu kožu

Tretman koji pomaže postići blistavu, zdravu i pomlađenu kožu

Starenje, izloženost suncu, stres, pušenje, promjena tjelesne težine dovode do promjena na koži poput bora, gubitka volumena, dehidracije kože i smanjenja elastičnosti. Srećom, postoji širok spektar medicinskih tretmana koji mogu pomoći u revitalizaciji kože i koji joj mogu vratiti njezinu mladenačku svježinu. 

Švicarski institut Professional Derma specijaliziran je za razvoj naprednih i inovativnih rješenja i na naše tržište su plasirali Jalupro- moćan biorevitalizator.

Biorevitalizacija kože je postupak koji ima za cilj hidratizirati, pomladiti i poboljšati kvalitetu kože. Jalupro proizvodi sastoje se od aminokiselina, peptida i neumrežene hijaluronske kiseline niske i visoke molekulske težine. Sastav i koncentracija sastojaka unutar Jalupro proizvoda jedinstveni su na tržištu i ne dolaze u sastavu niti jednog drugog proizvoda za biorevitalizaciju kože.

Nakon aplikacije sastojci se postupno otpuštaju u sve slojeve kože te potiču snažnu obnovu kože, sintezu kolagena i elastina, ujednačavanje pigmenta, korekciju sitnih bora te poboljšanje tonusa kože.

Jalupro možemo primijeniti na licu, vratu, dekolteu ali i svim drugim dijelovima tijela gdje imamo gubitak tonusa, tanku i naboranu kožu.



Uz biorevitalizaciju kože pomoću Jalupra, važno je istaknuti i važnost opće brige o zdravlju kože. Bez obzira na to koji tretmani koristite, ključno je održavati zdravu rutinu njege kože kako biste postigli optimalne rezultate.

Jedan od najvažnijih aspekata brige o koži je redovito čišćenje. Čišćenje kože uklanja nečistoće, višak sebuma i ostatak šminke koji mogu začepiti pore.Odaberite nježne proizvode za čišćenje koji neće isušiti kožu i primjenjujte ih svakodnevno. Hidratacija je također ključna za zdravlje kože. Bez obzira na tip kože, redovito hidratiziranje pomaže u održavanju optimalne ravnoteže vlage. 

Zaštita od sunca je također neizostavna u očuvanju zdravlja kože. Izlaganje UV zrakama može prouzročiti prerano starenje, hiperpigmentaciju i druge oštećenja kože. Stoga, uvijek koristite kvalitetan SPF proizvod s odgovarajućim faktorom zaštite od sunca kako biste zaštitili kožu od štetnih sunčevih zraka.

Prehrana također igra važnu ulogu u zdravlju kože. Unos hranjivih tvari poput vitamina C, E, omega-3 masnih kiselina i antioksidansa može poboljšati izgled kože. 

Svakako bih voljela istaknuti dva proizvoda Jalupro collagen drink i Jalupro amino kiseline + vitamin C koje u svom sastavu imaju 3 ključne aminokiseline odgovorne za obnovu kolagena te značajno poboljšavaju stanje kose, kože, noktiju. Osim u estetskoj medicini, navedeni proizvodi koriste se i u plastičnoj kirurgiji te ortopediji.

Redovito vježbanje također može pridonijeti zdravlju kože. Tijekom vježbanja, povećava se cirkulacija krvi, što može poboljšati dotok kisika i hranjivih tvari do kože. Također, vježbanje može pomoći u smanjenju stresa, a stres može negativno utjecati na zdravlje kože.



Važno je napomenuti da biorevitalizacija kože s Jalupro proizvodima treba biti obavljena od strane stručnog medicinskog osoblja. Kvalificirani liječnici mogu pravilno procijeniti stanje kože, prilagoditi tretman i osigurati sigurnost i učinkovitost postupka. U poliklinici MediDerm tretman obavljaju dermatologinje dr. Perić Šušak te dr. Šušak Crnčević koje imaju dugogodišnje iskustvo s injektivnim tretmanima. Svakom pacijentu pristupamo individualno i odabiremo proizvod koji će imati najveću učinkovitost za postizanje zdrave i njegovane kože.

Uz pravilnu njegu, biorevitalizacija kože s Jalupro proizvodima je izvanredan tretman koji vam pomaže postići blistavu, zdravu i pomlađenu kožu. Neka vaša koža zrači samopouzdanjem.

Vaša reakcija na temu