Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kako prevenirati karcinom testisa
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kako prevenirati karcinom testisa

Svega vam je par minuta potrebno da tijekom rutinske higijene obavite samopregled testisa. Zašto je to potrebno? Zato što već dječaci od 15 godina obolijevaju od galopirajućeg karcinoma testisa, a ranim otkrivanjem ovaj karcinom se može liječiti neinvazivnim metodama koje ne utječu na plodnost. Što je potrebno učiniti? Nabaviti Biobaza Jajoper, posebno osmišljen gel za intimnu higijenu muškaraca koji ovog Movembera dolazi u obliku Sportsmana, Mixologista i Melema, a uz kojeg je rutinska higijena izuzetno nježna i zabavna. Odaberite svoj Jajoper i #operitesrazlogom

U sve dm prodavaonice stigla je nova kolekcija Biobaza Jajopera, popularnog gela za intimnu njegu muškarca. Jajoper je na policama hrvatskih drogerija prisutan već šest godina i na zabavan, šaljiv način obavlja vrlo ozbiljan zadatak - nastoji potaknuti muškarce da prilikom tuširanja posebnu pažnju obrate na svoje intimno zdravlje. Jajoperi su zato formulirani na prirodnoj bazi i sadrže čak 96% sastojaka prirodnog podrijetla kako bi nježno osvježili osjetljivo intimno područje bez ikakvih iritacija.

Tijekom proteklih godina, statistika vezana uz muško zdravlje sve je gora i gora. Naime, svaki 300. muškarac obolijeva, a najugroženiji su oni između 15. i 35. godine života. Ranim otkrivanjem, za što je potrebno opipavati i vizualno ispitati promjene na testisima, ne samo da se povećava mogućnost izlječenja, nego i liječenje može uključivati neinvazivne metode koje ne utječu na smanjenje plodnosti. 

Stoga, Biobaza Jajoper u ruke! U ponudi su se do sada nalazili proizvodi šaljivih imena, s kojima su se muškarci mogli lako poistovjetiti. Neki od njih, poput Gentlemana i Lucky Lovera pravi su hit te su i danas prisutni u asortimanu, a bilježe veću prodaju od gelova za intimnu njegu žena. Zabavni su, nježni, učinkoviti i predivno mirišu.


Tako je i za ovaj Movember, mjesec posvećen muškom zdravlju, Biobaza tim pripremio posebno osmišljenu kolekciju Jajopera s ciljem podizanja svijesti o važnosti samopregleda. Na policama dm-a i Bipa drogerija će vas dočekati vibrantan, biljno-voćni Mixologist - za sve one koji su vješti u miješanju; osvježavajući Sportsman - za sve one koji su stalno u fizičkoj aktivnosti; i najnježniji Melem - za sve one koji vole uživati u trenucima beskompromisne nježnosti. Potražite omiljeni Jajoper i #operitesrazlogom jer je to upravo cilj ove kampanje.

A ako baš želite zadržati svježinu i mirisnost tijekom cijelog dana, tu je i nova Biobaza Sportsman kolekcija koja uključuje 2u1 gel za tuširanje i pranje kose, te dezodoranse u roll-onu i stiku. Osvježavajuća kombinacija mirisa kadulje i slatke naranče čini čudo na koži, a ujedno njeguje i omekšava, dok kosi vraća lepršavost i prirodan sjaj. Nenametljiv miris svježine zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim te će vas motivirati da stalno budete aktivni. Jer krilatica 'u zdravom tijelu, zdrav duh' savršeno odgovara baš ovom Movemberu, ali i svakom drugom mjesecu s obzirom na to da bi nam zdravlje i blagostanje trebalo biti na prvome mjestu.


Vaša reakcija na temu