Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne odgađajte preglede koji vam mogu spasiti život, evo kako ih najbrže obaviti

Ako u Croatia osiguranju ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31. 3. 2024. dobivate i 15 eura popusta u prvoj godini osiguranja

Kada se dogode zdravstveni problemi, želimo ih riješiti što kvalitetnije i brže, bez dugih čekanja. Trendovi govore da je briga o zdravlju ljudima sve važnija i svijest da osnovno zdravstveno osiguranje nije uvijek dovoljno sve je raširenija. Stoga su razne vrste dodatnih i dopunskih zdravstvenih osiguranja sve popularnija jer pokrivaju troškove brojnih pregleda i pretraga u vrhunskim privatnim poliklinikama.

No, to nisu jedni razlozi za njihovu sve veću popularnost, pogotovo kada govorimo o Dodatnom zdravstvenom osiguranju.

Zašto uzeti Dodatno zdravstveno osiguranje?

Ivan Grgić, direktor Službe za osobna osiguranja u Croatia osiguranju ističe kako preko dodatnog zdravstvenog osiguranja građani mogu bez dugih čekanja obaviti brojne preglede i pretrage.

'Dodatno zdravstveno osiguranje omogućuje specijalističke preglede kod vrhunskih stručnjaka u privatnim poliklinikama i specijalnim bolnicama. U pravilu klijenti preglede mogu obaviti već par dana nakon narudžbe, a za neke preglede ne čekaju duže od jednog dana. Na taj način se bolesti i stanja mogu dijagnosticirati u vrlo kratkom roku, što je jedan od ključnih faktora uspješnog liječenja', navodi Ivan Grgić.


Posebno treba istaknuti kako se svi pregledi uz policu dodatnog zdravstvenog osiguranja obavljaju u vrhunskim i modernim zdravstvenim ustanovama u cijeloj Hrvatskoj koje koriste uređaje najnovije generacije. Na raspolaganju su im i vrhunski stručnjaci s višegodišnjim iskustvom u medicini.

'Osim svega navedenog, klijenti se na ugovaranje dodatnog zdravstvenog ugovaranja odlučuju i zbog pristupačne cijene. Naime, dodatno zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim pregledom i brojnim specijalističkim pregledima može se ugovoriti za već od 21 eura mjesečno što nije velika cijena za naše zdravlje', zaključuje Grgić.

Što sve pokriva Dodatno zdravstveno osiguranje?

Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju brzo dostupne preglede među kojima su i oni na koje se nerijetko čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke postupke u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, kao i usluge endoskopije, ambulantne medicinske rehabilitacije, dentalnog pregleda i liječenja, te brojne laboratorijske pretrage i pretrage tumorskih markera i hormona. Sve su to pregledi koji mogu otkriti brojne zdravstvene probleme u ranoj fazi kada su šanse za izlječenje puno veće. Detalje o policama Dodatnog zdravstvenog osiguranja možete naći na crosig.hr.

Ako u Croatia osiguranju ugovorite Dodatno zdravstveno osiguranje do 31. 3. 2024. dobivate i 15 eura popusta u prvoj godini osiguranja.

Vaša reakcija na temu