Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay NIJE KOMPLICIRANO Žene otkrile 10 stvari koje žele u seksu

NIJE KOMPLICIRANO Žene otkrile 10 stvari koje žele u seksu

Muškarci, evo odgovora

Muškarci se često pitaju što žene žele, a pogotovo kad je riječ o seksu. Zadovoljna donosi najiskrenije odgovore o čemu zaista sanjaju u spavaćoj sobi, što im nosi najveće zadovoljstvo i što zapravo očekuju od partnera u krevetu.

10. Žele da ih partner polako skida

'Želim da me polako 'odmota' i otkrije, kao poklon' - Lidija S.

'Želim da mi se posveti i skida toliko polako dok više ne mogu podnijeti. I želim vidjeti da me želi. To me izluđuje' - Valentina E.

U mnogim prilikama kada vas obuzme sirova strast super je odmah se baciti na posao, ali ima i prilika kada žena žudi biti zavedena polako. Želi da partner polako otkriva njeno tijelo, lagano je dodiruje i miluje.

9. Seks i(li) maženje u javnosti

'Mogućnost da će nas netko vidjeti jako me pali. Ne mora doći do potpune penetracije, dovoljno je da budemo jako blizu tome. Počela sam izlaziti bez gaćica tako da se može baciti na posao gdje god da jesmo' - Eva D.

Čak i kada žena ne želi ići do kraja u javnosti, mnoge pripadnice nježnijeg spola uzbuđuje pomisao da ih netko promatra dok se maze s partnerom.

8. Žele preuzeti kontrolu

'Obožavam biti glavna. Ne uvijek, ali ponekad. Želim mu raditi svašta, stvari koje mu pašu, ali i one koje mu daju do znanja da nije on glavni. Ja sam glavna' - Katarina V.

Moć je snažan afrodizijak za mnoge žene i muškarce. Preuzimanjem kontrole u krevetu žene žele pokazati svoju moć i biti u poziciji gdje im je muškarac pokoran. Nekim ženama ostvarenje snova je da svežu partnera i da imaju pristup svakom djeliću njegova tijela. Druge pak žele imati istu količinu moći kao muškarci i biti gore dok vode ljubav nije im dovoljno.

7. Seksi uloge

'Volim kada se moj partner odjene u svoju staru radnu uniformu. Tada ga nisam poznavala, pa me to još više uzbuđuje, pogotovo zato jer obožavam muškarce u uniformama' - Jasna L.

'Volim glumiti zločestu studenticu, a on je profesor koji me kažnjava jer nisam napravila zadatak' - Željka R.

Preuzimanje druge osobnosti može biti oslobađajuće i omogućiti nam da otpustimo sve kočnice i osjetimo užitke koje u vlastitoj koži možda ne bismo mogli.

6. Raznolikost pokreta i brzine

'Nekada želim da ide polako, s puno ljubavi i pažnje. A nekada želim da bude brzo, sirovo, divlje, želim da me uzme bez pitanja' - Martina B.

Žene žele osjetiti različite vrste pokreta, različitog intenziteta, brzine. Muškarčeve ruke, jezik, usne - žele da se sve prožima i osjećati se kao da su njihova tijela blaga koja treba istražiti.

5. Da ona bude najvažnija

'Ništa ne godi više od masaže leđa laganim kružnim pokretima i baby ulja kojeg namaže po mojim nogama' - Tihana Š.

'Obožavam kada će učiniti sve kako bih ja doživjela orgazam' - Franka J.

Svaka žena želi se osjećati posebnom, poželjnom, a nekad voli i da je se razmazi i da se osjeća kao jedina žena na svijetu. Žena kojoj partner to priuštiti, vratit će svom ljubljenom istom mjerom.

4. Oralni seks - sada i uvijek

'Obožavam kada me zadovolji oralno, pogotovo ako on to učini meni prije nego ja njemu. To me nevjerojatno opušta i pruža mi jak orgazam. Tada sa mnom može raditi što želi' - Mirjana F.

'Želim njegov jezik u sebi, želim da kruži u meni. Znati da me želi okusiti nevjerojatno me uzbuđuje' - Zdravka K.

Oralni seks posebno je intiman. Osim toga, žene puno češće i lakše dožive orgazam oralnim seksom nego penetracijom.

3. Žele da on bude glavni

'Želim da bude muško i da me pritisne uza zid i strgne odjeću s mene' - Gabrijela D.

'Ne želim da moj dečko stalno čeka da ja preuzmem kontrolu. Želiš me? Dođi i uzmi me!' - Danijela P.

Devedeset posto ispitanih žena jasno kaže: želimo da je muškarac glavni u krevet. Ta potreba vezana je uz iskonski nagon nježnijeg spola da se jači spol brine za njih. Želi mu se podati, a zauzvrat traži sposobnog muškarca koji će je štititi i paziti.

2. Predigra koja počinje izvan spavaće sobe

'Muška inteligencija za mene je veliki afrodizijak' - Tamara G.

'Učini da te poželim i prije nego uđemo u spavaću sobu' - Zrinka S.

Ženu može uzbuditi muškarčev izgled, način na koji govori, njegova duhovitost pa čak i njegova spremnost da sluša bez osuđivanja. Zavođenje je oblik umjetnosti i zahtijeva trud.

1. Žele biti obasute poljupcima

'Ljubi mi usne! Ljubi mi unutarnju stranu bedara! Ljubi mi vrat! Ljubi mi ruku! Ljubi me dok ulaziš u mene' - Blaženka C.

'Želim da me obaspe dubokim poljupcima. Polako, Želim osjetiti da me voli i želi' - Jelena V.

Ništa bolje ne otključava žensku strast od poljubaca, polaganih i senzualnih. Naročito kada su ti poljupci spontani i neočekivani. Poljubac može u ženi probuditi osjećaj kao da je cijeli svijet njen.

Vaša reakcija na temu