Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPTIKA GHETALDUS SPLIT Spasite vid, dođite na oftalmološki pregled!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OPTIKA GHETALDUS SPLIT Spasite vid, dođite na oftalmološki pregled!

Individualan pristup klijentu je od izuzetne važnosti za izradu progresivnih naočalnih leća

Širom svijeta 2,5 milijarde ljudi pati zbog nekorigiranih problema s vidom, a 80 posto tih problema mogu se spriječiti ili lako korigirati. Posebno su važni dječji pregledi i razvojni proces gledanja koji određuje kakvoću vida. 

Novost u poslovnici Optike Ghetaldus Split, na adresi Hrvojeva 6, su oftalmološki pregledi za djecu i odrasle. Mjeri se individualni otisak oka, određuju moguće aberacije i najpreciznija dioptrija.

- Individualan pristup klijentu je od izuzetne važnosti za izradu progresivnih naočalnih leća. Na ovaj način klijent može biti siguran da će svaki individualni parametar njegovog oka biti korišten u izradi naočalnih leća, što je ujedno i garancija kvalitetnog vida - poručili su iz Optike Ghetaldus Split.

Oftalmološki pregled za odrasle i djecu

Rezervirati termin za oftalmološki pregled za odrasle i djecu može se na tel. 021 347 629, a njihovo stručno osoblje, uz pomoć suvremene tehnologije, garantira vrhunsku kvalitetu naočala za vid.

Vaša reakcija na temu