Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otkrivanje i rješavanje uzroka boli nikad nije bilo jednostavnije!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Otkrivanje i rješavanje uzroka boli nikad nije bilo jednostavnije!

Saznaj kako to radi najbolje ocijenjena poliklinika u Dalmaciji

Nove metode, iskustvo, moderni uređaji, mladi ljudi, znanje i entuzijazam... sve je što vam treba za brži i kvalitetan oporavak koji nudi poliklinika GBB Concept. U veselom božićnom ugođaju poliklinike dočekuju nas Gianino Budimir Bekan i Ivana Jalić i pričaju nam kako su na jednom mjestu okupili preglede liječnika i kompletnu fizikalnu terapiju te postali poliklinika.

Ova mlada tvrtka raste i ima stalne klijente, izvrsne recenzije i najbolju ocjenu na Googleu u cijeloj Dalmaciji. Ali Gianino i Ivana nam radije pričaju o svemu što ih je izdiglo na razinu poliklinike, jer to podrazumijeva širu uslugu i najkvalitetnije uređaje. Uključuje pregled fizijatra  i naravno fizikalnu terapiju  po najnovijim postoperativnim protokolima nakon operacija i fraktura svih vrsta te rješavanje akutnih i kroničnih problema s leđima, hernijama i/ili protruzijama diska. Nude i ciljane terapijske vježbe te elektroprocedure kojima uz ultrazvuk, struju, laseri magnet ubrzavaju oporavak!

A posebno su ponosni na najnoviju uslugu i uređaj za dijagnostiku mišića, tetiva i ligamenata trenutno dostupno u Splitu - dijagnostički ultrazvuk je do sada bilo gotovo pa nemoguće pronaći u kratkom roku što je u velikoj mjeri usporavalo oporavak svih ozlijeđenih u Dalmaciji.

- Dijagnostički ultrazvuk provode vrhunski liječnici s višegodišnjim iskustvom, a želja nam je pružiti što kvalitetniju i bržu dijagnostiku kako bi klijentu što prije utvrdili problem te ga u što kraćem periodu na najefikasniji način i riješiti. Naš imperativ je omogućiti najvišu razinu kvalitete dijagnostike i fizikalne terapije, a sve to da i klijentu cijeli proces prođe u ugodnom i prijateljskom okružju.


Svoja pozitivna iskustva kada su mislili da im nema pomoći klijenti su i javno podijelili... 

- Izuzetno profesionalni, uslužni i iskreni u pristupu. Dosad jedini koji su mi posvetili puno vrijeme koje smo i dogovorili kroz vježbe i savjetovanje. Svakako preporučujem! - poručio je Domagoj.

- Skoro tri godine kontinuirane i intenzivne boli zbog kroničnog problema u donjem dijelu leđa (proturzije na više diskova) ekipa GBB-a je, nakon odustajanja više neurologa i neurokirurga, riješila kao iz šale u svega mjesec dana nepobitno najboljim pristupom. Vratili su mi volju za životom i samopouzdanje, a formu tijela ne treba niti spominjati. Ukratko rečeno, skroz su mi zaokrenuli život. Posebna i vječna zahvala Nikolini, Reneli, Marinu i Giju jer su definitivno najbolji u tome što rade! - naveo je Vedran.

- Profesionalan i ugodan pristup, terapija usmjerena na uklanjanje uzroka, a ne posljedica i sve to uz pristupačnu cijenu. Toplo preporučujem svakome! - rekao je Nikica.

- Od srca zahvaljujem na profesionalnom pristupu u rehabilitaciji koja mi je bila neophodna, te ljubaznosti i stručnosti mladog tima punog entuzijazma koji su spremni dati uz stručnu pomoć i podršku na način da ih možeš pitati i dobiti odgovor na pitanja koje čovjek ima kad je u potrebi jer ga boli. Još jednom veliko hvala, zaista ste divni - kazala je Mladena.


Ako ste do sada imali sreće pa se s fizijatrom niste morali susretati, recimo da u poliklinici GBB Concept dugoročno rješavaju probleme sve većeg broja ljudi zbog sjedilačkog načina života. Tako rješavaju današnje česte probleme s kalcifikatima u ramenu, petnim trnom, raznim tendinitisima i to s najmodernijim uređajem - 'udarnim valom'.

Objašnjavaju nam da je riječ o uređaju koji pojačanim ultrazvučnim valovima ubrzava regeneraciju tkiva i apsorpciju kalcifikata. Uspješnost je, jamči Budimir Bekan, 90-postotna.

Zaokruženu cjelinu rehabilitaciji daju ciljane vježbe kojima aktiviramo ključne mišiće i postižemo dugoročni rezultat.

- Cilj nam je da se osoba što prije vrati normalnom životu. Već nakon prve terapije, čovjek će se osjećati bolje. Problemi koje su imali godinama u mjesec dana postaju prošlost, a dolasci u polikliniku užitak - rekao je Budimir Bekan.


Valja naglasiti kako ovisno o dijagnozi, fizioterapeuti provode manualnu terapiju, elektroterapiju (struja, laser, ultrazvuk, udarni val, magnet) te terapijske vježbe.

- Konstantno usvajamo nove tehnike kojima nastojimo unaprijediti uslugu i ubrzati proces oporavka naših klijenata. Tako, primjerice, kod rehabilitacije nakon prijeloma uz pomoć magneta potičemo cijeljenje kostiju dok je segment još u gipsu, a nakon skidanja gipsa naglasak stavljamo na manualnu terapiju, elektroterapiju i ciljanu aktivaciju kojom vraćamo opseg pokreta.

Ovu mladu ekipu klijenti vole i vraćaju im se, a u poliklinici su pronašli načina i da ponude povoljniji paket usluga povodom blagdana. U Zagrebu ih možete pronaći na Trešnjevci, a u Splitu na Mejašima. Trenutno imaju paket '8+2' do kraja godine u kojem će klijenti za 2000 kuna dobiti kompletnu fizikalnu terapiju. Naručiti se može preko njihove stranice...

Vaša reakcija na temu