Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POLIKLINIKA STRADIVARI Izv.prof.dr.sc. Neven Pavlov je pedijatar s bogatim kliničkim iskustvom u liječenju djece
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

POLIKLINIKA STRADIVARI Izv.prof.dr.sc. Neven Pavlov je pedijatar s bogatim kliničkim iskustvom u liječenju djece

Osam je godina bio predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a Split

Izv.prof.dr.sc. Neven Pavlov je pedijatar, subspecijalist pedijatrijske pulmologije, pedijatrijske alergologije i kliničke imunologije s bogatim kliničkim iskustvom u liječenju djece. Vrši preglede i praćenje djece s alergološkim, imunološkim i pulmološkim poremećajima i bolestima.

U Poliklinici Stradivari prof. Pavlov radi kožno alergološko prick testiranje (histamin, inhalacijski i nutritivni alergeni), pulsnu oksimetriju i testove plućne funkcije (spirometrija, bronhodilatacijski test reverzibilnosti).


Iz njegove karijere izdvojimo da je bio predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC-a Split od 2006. do 2014. godine, a od 2013. do 2021. je obnašao funkciju predsjednika Hrvatskog društva za pedijatrijsku pulmologiju (HDPP).

Aktivno sudjeluje na tečajevima stručnog usavršavanja liječnika, stručnim simpozijima i kongresima te u poslijediplomskoj nastavi na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Vaša reakcija na temu