Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović POLIKLINIKA STRADIVARI Prof.dr.sc. Biserka Rešić vrši preglede i praćenja djece s neurološkim poremećajima i bolestima, a ima bogato kliničko iskustvo i uspjehe u liječenju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

POLIKLINIKA STRADIVARI Prof.dr.sc. Biserka Rešić vrši preglede i praćenja djece s neurološkim poremećajima i bolestima, a ima bogato kliničko iskustvo i uspjehe u liječenju

Radi UZ mozga i tumači EEG zapise

Poliklinika Stradivari je zdravstvena ustanova koja pruža usluge specijalističkih pregleda i dijagnostičkih postupaka za djecu i odrasle. Iz njihovog tima iskusnih pedijatara, danas izdvajamo prof.dr.sc. Biserku Rešić, subspecijalistu dječje neurologije.

Prof.dr.sc. Rešić sa svojim bogatim kliničkim iskustvom i uspjesima u liječenju djece, vrši preglede i praćenja djece s neurološkim poremećajima i bolestima, od praćenja razvoja perinatalno neurorizične djece do pregleda i praćenja djece sa sljedećim zdravstvenim problemima: epilepsija, konvulzije, glavobolja, poremećaji ponašanja i pažnje, usporen razvoj govora, specifični poremećaj učenja, razvojna anomalija mozga, degenerativna ili krvnožilna anomalija mozga te genski neurološki poremećaj.


Od dijagnostičkih postupaka iz područja dječje neurologije, u Poliklinici Stradivari prof. Rešić radi UZ mozga i tumači EEG zapise za snimanje kojih su zadužene medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom i uspjehom u snimanju djece.

Vaša reakcija na temu