Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POLIKLINIKA STRADIVARI Prof.dr.sc.prim. Srđana Čulić se bavi poremećajima imuniteta, dosta djece ima taj problem
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

POLIKLINIKA STRADIVARI Prof.dr.sc.prim. Srđana Čulić se bavi poremećajima imuniteta, dosta djece ima taj problem

Svoje bogato iskustvo pretočila je u više knjiga

Prof.dr.sc.prim. Srđana Čulić, pedijatrica sa subspecijalizacijom iz hematologije i onkologije te doktorskom disertacijom iz hematološke imunologije, dio je tima Poliklinike Stradivari.

Posebno se bavi poremećajima imuniteta vezanima uz nedostatak vitamina D ili nedostatak željeza, što je danas učestalo u djece pa i u odraslih. Ovakvi poremećaji podloga su za virusne infekcije, naročito u školske i vrtićke djece, kao i za autoimune te onkološke bolesti. 

- Pravovremeno prepoznavanje, adekvatna prevencija i liječenje uspješno sprječavaju neželjene komplikacije te omogućuju stabilan razvoj, rast i zdravlje djeteta - navode iz Poliklinike Stradivari.

Prof. Čulić je redovita profesorica na Medicinskom fakultetu, dugogodišnja predstojnica Kliničkog odjela pedijatrijske hematologije, onkologije i medicinske genetike u KBC-u Split s međunarodnom reputacijom.

Bogato dugogodišnje iskustvo u liječenju djece prezentirala je u brojnim člancima publiciranim u uglednim međunarodnim časopisima te je urednica i autorica više knjiga.

Više informacija može se dobiti pozivom na broj 0993890300.


Vaša reakcija na temu