Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Potpisan ugovor Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ-a i Ministarstva zdravstva za projekt 'Prevencija je najbolja intervencija'

Potpisan ugovor Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ-a i Ministarstva zdravstva za projekt 'Prevencija je najbolja intervencija'

Ukupna vrijednost projekta je 542.379,70 EUR

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije potpisao je ugovor s Ministarstvom zdravstva za projekt financiran sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., 'Prevencija je najbolja intervencija'.

Cilj projekta je kroz specijalističko usavršavanje doktora medicine nastaviti kontinuitet popunjenosti mreže zdravstvene zaštite čime će se osigurati dostupnost zdravstvene zaštite svim našim građanima na razini primarne zdravstvene zaštite na području Splitsko-dalmatinske županije te nadomjestiti broj liječnika specijalista epidemiologa i specijalista školske i adolescentne medicine koji će u sljedećih pet godina otići u starosnu mirovinu.

Ukupna vrijednost projekta je 542.379,70 EUR, a iznos bespovratnih sredstava: 542.379,70 EUR (100 %).

Razdoblje provedbe projekta je od 3. svibnja 2022. godine do 3. studenog 2026. godine.

Vaša reakcija na temu