Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Program pružanja podrške roditeljima u procesu razvoda braka i razvedenim roditeljima

Program pružanja podrške roditeljima u procesu razvoda braka i razvedenim roditeljima

U organizaciji udruge Mentor

Kao odgovor na sve veći broj zahtjeva za razvodom, udruga Mentor kreće s novim ciklusom podrške razvedenim roditeljima i roditeljima koji su u procesu razvoda braka.

'Kako bismo pridonijeli smanjenju negativnih utjecaja razvoda, a potaknuti dosadašnjim uspjehom programa podrške roditeljima, udruga Mentor provodi projekt 'Iskra Plus' kroz niz edukativnih radionica s temama koje smo kroz dugogodišnju suradnju s roditeljima prepoznali kao najvažnije u ovom teškom razdoblju. Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva', poručuju iz Mentora.

Roditelji koji se uključe moći će sudjelovati u interaktivnim radionicama koje se odvijaju jednom tjedno u prostoru udruge Mentor u trajanju od 2 sata. U radionicama sudjeluju male grupe, do 10 sudionika, a obrađuju se sljedeće teme:

1. Kako razvod braka utječe na moje dijete i na naš odnos?

2. Kako biti i dalje roditelj – potrebe roditelja i potrebe djeteta

3. I dalje komuniciramo

4. Sukob – odvajanje partnerskih nesuglasica od roditeljskih, rješavanje roditeljskih konflikata bez uključivanja djece

5. Kako se nositi s gubitkom?

Sljedeći ciklus radionica započinje 22. travnja 2024. u prostoru udruge Mentor, a svi zainteresirani roditelji mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje putem prijavnice dostupne na https://forms.gle/G1aPqqdQCp7631KV7.

Uz prijavnicu, za sve ostale informacije o projektu i načinu uključivanja u aktivnosti, možete posjetiti stranicu www.mentor-split.hr/iskra-plus, ili nam se javiti putem e-maila: mentor.split@gmail.com.

Vaša reakcija na temu