Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović RACE FOR THE CURE: Prijavite se i postanite dio Hajdukovog tima

RACE FOR THE CURE: Prijavite se i postanite dio Hajdukovog tima

Sredstva će se utrošiti za kupnju uređaja koji smanjuje opadanje kose pri kemoterapiji

Šestu godinu Županijska liga protiv raka iz Splita, u sklopu globalne Think Pink inicijative - najvećeg svjetskog događaja u borbi protiv karcinoma dojke, organizira 'Race for the cure' utrku u kojoj su svi pobjednici, a sredstva prikupljena od donacija i ove će godine biti upotrijebljena za kupnju posebnog uređaja koji značajno smanjuje opadanje kose pri kemoterapiji, te tako pospješuje liječenje oboljelih od raka.

Utrka se održava 6. listopada 2024. na splitskoj Rivi  u 11 sati.

Inicijativi se priključio i Klub koji će ove godine sudjelovati s ekipom ŽNK Hajduk, a svi navijači, članovi, simpatizeri i prijatelji Kluba, mogu se priključiti timu HNK Hajduk Split putem poveznice: https://www.raceforthecure.eu/hr/Teams/Team/Id/4857, a kod tima koji je potrebno upisati kako bi se priključili timu Kluba je: 91E87DC6, te izvršiti simboličnu donaciju od 10 eura za ovu akciju.

'Hajduku želimo 3 boda na utakmici protiv Šibenika u 18.30, a sve navijače pozivamo da prije utakmice dođu na Race for the cure u 11 sati', poručuju organizatori.


Vaša reakcija na temu