Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
S ovim aparatićem za zube, slatki poljupci za Valentinovo neće vam biti problem!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

S ovim aparatićem za zube, slatki poljupci za Valentinovo neće vam biti problem!

Invisalign nevidljivi aparatić za zube je na čak 20% popusta u Dentech dental centru u Splitu do kraja mjeseca

Zaboravite na američke filmove iz 80-ih u kojima su mladi nosili one nezgrapne metalne aparatiće za zube i zbog njih imali poteškoće pri ljubljenju. Dentalni centar Dentech iz Splita opisao nam je kako izgleda najmoderniji aparatić za zube i koje su njegove prednosti - a među kojima je, nećete se prevariti, i ljubljenje bez problema!


Invisalign nevidljivi aparatić za zube

Znate li što je to Invisalign nevidljivi aparatić? Pa on je, u biti, aparatić za zube koji djeluje na principu više setova prozirnih udlaga koje polagano i nježno pomiču vaše zubiće. Cijeli je proces u potpunosti digitaliziran - od uzimanja otisaka intraoralnim skenerom i virtualnog planiranja osmijeha, pa sve do izrade udlaga upravo po vašoj mjeri.

Nabrojat ćemo vam nekoliko prednosti Invisalign nevidljivog aparatića:

- udlage se mogu skidati te zbog toga možete normalno jesti, piti i održavati oralnu higijenu

- manje posjeta ortodontu

- nema metalnog okusa u ustima, a nema ni neugodnog zadaha

- udlage se ne vide, zbog čega se možete smijati na slikama

- možete se nesmetano ljubiti!

I najvažnije, Invisalign nevidljivi aparatić za zube je na čak 20% popusta u Dentech dental centru u Splitu do kraja mjeseca! Zato se naručite na besplatne konzultacije i za Valentinovo se zaljubite u svoj osmijeh!


Naručiti se možete putem e-pošte info@dentech.hr, telefona 021/488-699, Facebooka ili Instagrama, a Dentechov tim stručnjaka rado će vam odgovoriti na sva vaša pitanja!

Vaša reakcija na temu