Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska ordinacija dentalne medicine upisuje pacijente preko HZZO-a, javite se!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Splitska ordinacija dentalne medicine upisuje pacijente preko HZZO-a, javite se!

Dental centar Šarić djeluje na Spinutu

Ordinacija dentalne medicine Nenad Šarić, dr.med.dent., upisuje pacijente preko HZZO-a, a broj je ograničen. Suvremeno opremljena ordinacija nalazi se u Rendićevoj 37 u Splitu.

Dental centra Šarić nudi sljedeće usluge: preventivnu stomatologiju, popravak i liječenje zubi, estetsku stomatologiju, izbjeljivanje zubi, oralnu kirurgiju, implantologiju, protetiku, intraoralnu kameru, hijaluronske i dermalne fileri i botox.


- Stalnim usavršavanjem stručnog znanja na različitim seminarima o brizi za oralno zdravlje i lijepi osmjeh, naša ordinacija nudi vrhunsku kvalitetu usluga. Nazovite nas na broj 021 384 883 - poručili su.

Vaša reakcija na temu