Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot SPUTNIK V: Hrvatska intenzivirala pregovore s Rusijom oko nabavke njihovog cjepiva

SPUTNIK V: Hrvatska intenzivirala pregovore s Rusijom oko nabavke njihovog cjepiva

Informaciju je podijelilo rusko veleposlanstvo u Hrvatskoj

Iz ruskog veleposlanstva u Hrvatskoj doznaje se kako je danas održan telefonski razgovor veleposlanika Rusije u Hrvatskoj Andreja Nesterenka i ministra zdravlja Republike Hrvatske Vilija Beroša, u kojem je potvrđeno kako je hrvatska strana zainteresirana za kupnju potrebne količine cjepiva Sputnik-V iz Rusije u skladu sa svim propisima EU-a, kao i odredbama zakona Republike Hrvatske. 

- Sugovornici su izrazili zajedničko mišljenje kako se to pitanje mora hitno riješiti, s obzirom na činjenicu da su u Hrvatskoj i dalje se zadržava određena razina slučajeva zaraze od koronavirusa te su otkriveni novi sojevi koronavirusa koji još nisu proučeni epidemiolozima i mogu ozbiljno ugroziti zdravlje građana bilo koje zemlje, uključujući i Hrvatsku.

Veleposlanstvo polazi od pretpostavke da za borbu protiv koronavirusa moramo udružiti snage s hrvatskim partnerima radi zdravlja građana dvaju zemalja, poručeno je iz Veleposlanstva. 

2 ožujka 2021. je održan telefonski razgovor veleposlanika Rusije u Hrvatskoj Andreja Nesterenka i ministra zdravlja...

Objavljuje Veleposlanstvo Rusije u HrvatskojUtorak, 2. ožujka 2021.
Vaša reakcija na temu