Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook SVJETSKI DAN PREVENCIJE SUICIDA Udruga Feniks prolaznicima će dijeliti gerbere i papiriće s porukama

SVJETSKI DAN PREVENCIJE SUICIDA Udruga Feniks prolaznicima će dijeliti gerbere i papiriće s porukama

Bit će ih podijeljeno 566 u znak sjećanja na toliko Hrvata koji su lani počinili samoubojstvo

Splitska Udruga Feniks koja radi s osobama s mentalnim poteškoćama i oboljenjima, u četvrtak će prolaznicima podijeliti 566 gerbera i pripadajućih 566 papirića s osnažujućim porukama u znak sjećanja na 566 osoba koje su u prošloj godini počinile suicid u Hrvatskoj, želeći tako obilježiti Svjetski dan prevencije suicida.

'Ovom simboličnom akcijom želimo  pružiti podršku svima onima među nama koji se bore s depresijom i suicidalnim stanjima te u javnosti povećati svijest o važnosti i učestalosti ovog problema i o potrebi međuljudske  podrške u zajednici.

Cvijeće ćemo dijeliti u centru Splita od 18 sati: Ispod Ure i na Marmontovoj ulici do isteka zaliha', poručuju iz udruge.

Vaša reakcija na temu