Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Talijani intervjuirali splitsku doktoricu: U Hrvatskoj cijene i do 70 posto niže

Talijani intervjuirali splitsku doktoricu: U Hrvatskoj cijene i do 70 posto niže

Pacijenti tretman mogu povezati s odmorom

Talijanski pacijenti koji posjećuju hrvatske dentalne klinike, mogu računati na 70 % niže cijene usluga. U razgovoru za talijanski portal Italianotizie.net doktorica dentalne medicine Martina Karlo u petak je pojasnila:

'Osim toga, pacijenti često ističu visoku kvalitetu usluga, modernu opremu, stručnost stomatologa te mogućnost kombiniranja stomatološkog tretmana s odmorom u prekrasnim turističkim destinacijama Hrvatske. To ih dodatno privlači'.

O razlici u cijenama, dodatno je dr. Karlo izjavila:

'Razlike u cijenama stomatoloških usluga između Hrvatske i Italije mogu biti značajne, do -70 %, iako će konkretna razlika ovisiti o vrsti usluge i regiji u kojoj se nalazite. Općenito, cijene stomatoloških usluga u Hrvatskoj često su niže u usporedbi s cijenama u Italiji. Na primjer, estetski zahvati poput keramičkih ljuskica u Rimu su oko 1000 €, dok su kod nas 340 €. Osim toga, cijene popravaka zuba, ugradnje implantata i drugih stomatoloških zahvata također mogu biti povoljnije u Splitu i do najmanje 50 %. 

Splitska doktorica dentalne medicine dala je talijanskom portalu poduži interview kojeg možete naći na ovom linku: https://www.italianotizie.net/2024/02/limportanza-della-cura-dei-denti.html?m=1

Vaša reakcija na temu