Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube TUŽNA VIJEST Iznenada preminuo ugledni psihijatar dr. Robert Torre

TUŽNA VIJEST Iznenada preminuo ugledni psihijatar dr. Robert Torre

Imao je svega 56 godina

Ugledni klinički psihijatar dr. Robert Torre, autor nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti, iznenada je umro u četvrtak u Zagrebu u 56. godini života.

Psihijatar, književnik i kolumnist, Robert Torre gotovo trideset godina je radio u KBC-u Sestre milosrdnice u Zagrebu kao specijalist psihijatrije sa subspecijalizacijom iz alkoholizma i drugih ovisnosti. Poseban je ugled stekao svojim radom s ovisnicima u terapijskim zajednicama koje je s kolegama i suradnicima, kao i s bivšim ovisnicima, otvarao po cijeloj Hrvatskoj.

Šira javnost upoznala ga je kroz njegovih nekoliko knjiga, a sve su polučile veliki uspjeh i kod stručne, ali i laičke javnosti.

Autor je nekoliko knjiga s područja psihijatrije ovisnosti te u javnosti zapažena kritičkog pamfleta 'Prava istina o psihijatriji'. Napisao je i knjige 'Ima li života prije smrti?', u kojoj istupa kao svojevrsni stručnjak za ljudsko iskustvo te izlaže odgovore na pitanja što je život i kako ga živjeti; 'Ludilo uzvraća udarac', u kojoj izlaže preko dva stoljeća dugpriču o monopolu psihijatrije nad ludilom, te knjige 'Alkoholizam: prijetnja i oporavak', te 'Kockanje: Kako protiv ovisnosti', javlja RTL.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare