Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAŠTITIMO ŠTITNJAČU Već tradicionalna jesensko/proljetna akcija Uglešić poliklinike!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ZAŠTITIMO ŠTITNJAČU Već tradicionalna jesensko/proljetna akcija Uglešić poliklinike!

Čak 50 posto popusta na UZV i pregled štitnjače

Uglešić poliklinika već tradicionalno svako proljeće i jesen poklanja velike akcijske popuste na UZV i pregled štitnjače pod nazivom 'Zaštitimo štitnjačju' kako bi osvijestili važnost redovitog pregleda štitnjače pod vodstvom stručne ruke i oka doc.dr.sc. Roberta Tafre, dr.med., specijalista otorinolaringologije s kirurgijom glave i vrata, subspecijalist audiologije.

Nude 50 posto popusta na UZV i pregled štitnjače. Za pregled inače treba izdvojiti 80 eura, a tijekom akcije od 15. listopada do 15. studenoga cijena je 40 eura.  

- Kako akcija traje do popunjenosti svih termina, požurite nazvati i rezervirati svoj pregled! Rezervacije se upisuju na broj 098343940 od 8 do 20 sati - poručili su iz poliklinike smještene u Ulici Marina Držića 16  Splitu, a akcija se definitivno slaže s njihovim sloganom: 

- Jer tim Uglešić poliklinike zna kako i spriječiti i liječiti!

Vaša reakcija na temu