Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 'Škraping for 10!' na otoku Pašmanu

'Škraping for 10!' na otoku Pašmanu

U Tkonu će se 7. ožujka održati internacionalna trekking utrka po škrapama

Internacionalna trekking utrka po škrapama 'Škraping for 10!' održat će se 7. ožujka u Tkonu na otoku Pašmanu, a danas su otvorene prijave. 

- Pozivamo svih da se prijave na Škraping i da se ludo zabave na otoku Pašmanu. Rok za prijavu je do 27. veljače ili do ispunjenja maksimalnog broja, a limit je 1200 prijavljenih natjecatelja – poručuju organizatori.

Program će obuhvaćati i edukativna predavanja, radionice, akcije čišćenja podmorja i okoliša otoka Pašmana, dječji 'Škrapić' te tradicionalni Sajam otočnih proizvoda.

Ovogodišnji Škraping je humanitarnog karaktera, te će se donirati oprema za potrebe rada Udruge za djecu sa Down sindromom Zadarske županije.

Organizatori su JKU Prvenj, Općina Tkon i TZ općine Tkon.

Vaša reakcija na temu