Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević  FOTO Hari Rončević koncert u Music clubu Porat otvorio pjesmom 'Getanin'

FOTO Hari Rončević koncert u Music clubu Porat otvorio pjesmom 'Getanin'

Donosim djelić ozračja u galeriji Radomira Đurđevića

Sinoć je u Splitu u novootvorenom prostoru 'Porat' na Stinicama nastupio Hari Rončević sa svojom grupom koju čine Ivo Majić, Ivan Jurić i Toni Jurić gitaristi, Albert Limić bas gitarist i bubnjar Ivica Džaja.

Svoj nastup otvorio je pjesmom Getanin da bi zatim nastavio sa Splite volin te, Spreman na sve, Nikad ti neću reć, Uzalud je sve, Zemlja i stina, Idem jugu svom, Još te uvijek osjećam, Dalmacija, Buntovnik s razlogom itd da bi zatim izveo obradu pjesme  Guantanamera u kojoj pjeva o Kaštelima nakon koje čini kratku pauzu u kojoj grupa nastavlja svirati. Tako smo imali priliku čuti Ivana Jurića jako pjeva Superstition (Stevie Wonder) a Toni je otpjevao Unchain my heart (Joe Cocker).
Nakon toga slijedi još mnoštvo hitova poput Kada jednom ovom zafalim se tilu, I sve dok dišem, Ako voliš me, Moj lipi anđele, Još ne znam kud s tobom, Di god da pođem, Nisam više tvoj, Aj ća volin te, Još ovaj put i Kad bi se moga rodit grupa je trebala završiti svoj nastup.

Na zahtjev brojne oduševljene publike nastavljaju svirku još 45 minuta sa svojim ali nekoliko tuđih pjesama tako da smo imali priliku čuti Harijevu izvedbu pjesama Mojoj majci (Prljavo Kazalište), Wish you were here (Pink Floyd) i Knockin` on a heaven's door (Guins`n`Roses) da bi koncert završili Getaninom s kojim su ga i otvorili.

Kao i publika i grupa je uživala u sinoćnjoj svirci da bi se zatim glazbenici  družili i fotkali s prisutnima.

Vaša reakcija na temu