Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Herceg  FOTOGALERIJA: U Trogiru otvoren prvi specialty coffee shop
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA: U Trogiru otvoren prvi specialty coffee shop

Tinel se nalazi u staroj gradskoj jezgri

Tinel je naziv prvog trogirskog specialty coffee shopa koji je sinoć otvoren u staroj gradskoj jezgri. Uz pripremu klasičnih napitaka poput espressa, americana, macchiata, cappucina i lattea, gosti Tinela mogu probati i neke za Trogir nove proizvode poput mochaccina, afogata, cold brewa, V60 pour overa i espresso tonica, ali i yellow coffee kavu iz Brazila zapakiranu u vrećicama od 250 g i 1 kg.

U ponudi objekta u Šubićevoj 2A mogu se naći i drugi proizvodi poput Twinings i matcha čajeva, svježih prirodnih sokova, rafiola, kroasana i tosteva, hladnih napitaka te probrane vrsta piva, vina, viskija i gina. Donosimo fotogaleriju iz objektiva Joška Hercega.

Vaša reakcija na temu