Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 IMAGINARIUM ADVENT Ivana Banfić i Ella večeras nastupaju na Zvončacu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

IMAGINARIUM ADVENT Ivana Banfić i Ella večeras nastupaju na Zvončacu!

Na kućicama vas očekuje i vrhunska ponuda ponajboljih splitskih ugostitelja

Jeste li posjetili Advent na Zvončacu? Imaginarium advent nova je ponuda u gradu koju ne smijete propustiti. Velika imena splitske ugostiteljske scene okupila su se na Zvončacu i osim vrhunske gastro ponude nude vam vrhunski program ovih blagdana.

Svaki ponedjeljak očekuje vas popularni Trash night, a počinje već večeras nastupom Ivane Banfić i Elle koje će publiku ugrijati dance hitovima 90-ih.

- Osim vrhunske zabave, na kućicama vas očekuje i vrhunska ponuda ponajboljih splitskih ugostitelja: Bajamonti, Bepa, NoStress bistro, Uje oil bar, Mazzgoon i Noor bar, Charlie's bar i Moby Dick; koji su pripremili razne zimske koktele, bogatu gastro ponudu i top atmosferu. Iskoristite sunčan dan i posjetite Advent na Zvončacu već večeras - poručili su organizatori Imaginarium adventa.

Vaša reakcija na temu