'LUČAC' UVODI NOVOSTI U JELOVNIK: Poznata konoba postaje i pizzerija, na meniju mesni specijaliteti i svježa riba

'LUČAC' UVODI NOVOSTI U JELOVNIK: Poznata konoba postaje i pizzerija, na meniju mesni specijaliteti i svježa riba

U ponudi su i marende, rižoti, njoki, bruschette, mazalice...

Konoba Lučac bez prestanka na istom mjestu radi od 1982. godine, odmah do Bakre, čime je ta ulica postala prepoznatljiva i po tome što je biraju za izlazak na ručak ili večeru domaći ljudi. Tako je ostalo i nakon što je Split doživio turistički bum, rekli bismo da se u maloj Petrovoj ulici zadržala jedna topla atmosfera i u zimskim danima.

- Kao i svake godine u Lučca se događaju pozitivne promjene, od sada konoba postaje konoba - pizzerija - poručili su voditelji.

Uz domaće pizze iz škrovade, na jelovniku će se naći klasici naših restorana poput marendi, vrhunskog mesnog roštilja, gurmanska pljeskavica od pola kilograma na pečenom pizza kruhu, pravi čevapi koje sami rade, Rib Eye punjen pršutom i sirom, rižoti, njoki, bruschette, mazalice, dok će riblji meni ovisiti o dnevnoj ponudi peškarije.

Vlasnici Lučca su, dodajmo, po struci kuhari, tako da paze na svaki detalj, a cilj im je da njihovi sugrađani u skladu s tradicijom konobe kao gosti osjete pravu domaću atmosferu i pojedu pravu domaću spizu.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14