Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'MARIJINI OBROCI' U SPLITU: Utrka ove nedjelje, program vodi Blanka Vlašić

'MARIJINI OBROCI' U SPLITU: Utrka ove nedjelje, program vodi Blanka Vlašić

Cilj humanitarne utrke je informiranje građana o djelovanjem Marijinih obroka i prikupljanje sredstava za kuhinju Split-Croatia, koja se nalazi u Liberiji, a hrani 219 djece

Splitski Volonteri Marijinih obroka organiziraju petu godinu za redom humanitarnu utrku za djecu Marijinih obroka pod nazivom 'Trčimo za obrok više koja će sadržavati i zabavni program'.

Utrka će se održati u ovu nedjelju, 26. svibnja, u 18 sati na splitskoj Rivi. Voditeljica programa će biti Blanka Vlašić.

Cilj humanitarne utrke je informiranje građana o djelovanjem Marijinih obroka i prikupljanje sredstava za kuhinju Split-Croatia, koja se nalazi u Liberiji, a hrani 219 djece.

Vaša reakcija na temu