'Mosor' Gata organizira 15. Gatsko kulturno ljeto 'Dani Ive Marjanovića'

'Mosor' Gata organizira 15. Gatsko kulturno ljeto 'Dani Ive Marjanovića'

Sve predstave počinju u 21 sat i ulaz je besplatan

Kulturno umjetnička udruga 'Mosor' Gata organizira 15. Gatsko kulturno ljeto 'Dani Ive Marjanovića'. 

- Nadolazeći 'Dani Ive Marjanovića' opet nam nude prigodu za sadržajno i lijepo druženje u ljetnim večerima uz raznovrstan program u Gatima, srcu drevne Poljičke republike - kazali su organizatori.

Zbog složene situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa (Covid-19) ovogodišnji program sastoji se od tri dramske predstave koje će se u razdoblju od 2. do 9. kolovoza održati na platou pored župne crkve Sv. Ciprijana.

- Na tom prostoru moguće je držati se propisanih i preporučenih epidemioloških mjera, razmak stolica, fizička distanca, dezinfekcija ruku, gledalište je na vanjskom prostoru. Za razliku od prijašnjih godina, upravo zbog situacije s bolesti COVID 19,  odustali smo od folklorne večeri, dječje predstave i večeri sportskih igara za djecu - rekli su organizatori.

15. izdanje Gatskog kulturnog ljeta 'Dani Ive Marjanovića' otvaraju se u nedjelju, 2. kolovoza, u 21 sat gostovanjem HNK Split koje izvodi predstavu Francuzica.

4. kolovoza stiže glumačka družina Histrioni, s predstavom 'Tajkuni', a 9. kolovoza dane zatvara makarsko kazalište Zlatousti s predstavom 'Ufo'. 

Sve predstave počinju u 21 sat i ulaz je besplatan.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(71557, "");
Pregledaj komentare