Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Opera pod zvijezdama' u utorak, 11. kolovoza, na pozornici Tvrđave Barone

'Opera pod zvijezdama' u utorak, 11. kolovoza, na pozornici Tvrđave Barone

Ljubitelji klasične glazbe zasigurno će uživati u vrhunskim izvedbama koje ih očekuju u sklopu prvog kolovoškog izdanja Strane B

'Opera pod zvijezdama' naziv je programa s kojim će u utorak, 11. kolovoza, na pozornici Tvrđave Barone nastupiti mezzosopranistica Nera Gojanović i pijanistica Gordana Pavić, u društvu jednog od najpoznatijih hrvatskih tenora, Vladimira Garića.

Ljubitelji klasične glazbe zasigurno će uživati u vrhunskim izvedbama koje ih očekuju u sklopu prvog kolovoškog izdanja Strane B.

Dvije šibenske umjetnice iza sebe imaju petnaestogodišnju suradnju u kojoj broje preko petsto nastupa, no svaki put iznova oduševljavaju svježim konceptima, novim programima i vrhunskom izvedbom. Ovog će im se puta na pozornici pridružiti operni solist i jedan od 4 tenora, Vladimir Garić.

Na repertoaru će se naći zahtjevne arije iz poznatih svjetskih opera poput Bizetove Carmen i Mascagnijeve Cavallerie Rusticane, te arija iz Tijardovićeva Spli'skog akvarela, u kojem Garić nosi ulogu Tonča Morovića.

Početak programa zakazan je za 21.30 sati, a ulaz je slobodan članovima Kluba prijatelja te posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom.

Zbog trenutne epidemiološke situacije kapacitet gledališta Tvrđave Barone je ograničen stoga se posjetiteljima preporučuje što raniji dolazak. Također, posjetitelji se mole za razumijevanje ukoliko ne budu mogli prisustvovati koncertu zbog popunjenosti kapaciteta.

Organizator događanja Tvrđava kulture Šibenik ističe kako će se događanje održati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Vaša reakcija na temu