Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Road 2 Moondance' karavana stiže u Kocku!

'Road 2 Moondance' karavana stiže u Kocku!

Lucretio & Marieu aka The Analogue Cops trenutno predstavlaju sam vrh berlinske underground techno scene

Jedini domaći techno festival, Moondance najvaljuje promotivni događaj pod nazivom 'Road 2 Moondance' koji će se održati u subotu, 7. svibnja, na dan grada Splita. 

Headlineri su Analogue Cops koji će nastupiti uživo, talijanski dvojac sa boravištem u Berlinu koji su prošlogodišnjim closing setom oduševili sve Moondancere. 

Lucretio & Marieu aka The Analogue Cops trenutno predstavlaju sam vrh berlinske underground techno scene. Sa svojim labelom Restauration rezidentni su u kultnom Tresoru. 

Neumorni vinilni čistunci Analogue Cops su predvodnici pokreta čija je misija vratiti distropiju na scenu, izbrisati žanrovske granice, uništiti sync botune, vratit se na izvorište sloboda na plesnim podijima.

Njihov live je egzotična mješavina prljavog housea, techna, acida, detroita.

Uz njih će okruženi hrpom mašina nastupiti uživo Ivan Komlinović i Jan Kinčl Zero koji su upravi na prošlogodišnjem Moondanceu imali premijere live izvedbi. Gramofone će upregnuti alfa & omega Moondancea - Pero FH.

Vaša reakcija na temu