Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'S OKUSOM SOLI...' Sustipan će četiri večeri biti dom najboljoj glazbi i zabavi u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

'S OKUSOM SOLI...' Sustipan će četiri večeri biti dom najboljoj glazbi i zabavi u Splitu

Čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove

Park Sustipan u Splitu ugostit će od 17. do 20. kolovoza vrhunske glazbenike, Vlatka Stefanovskog i V3 Trio, Božu Vreću, klapu Rišpet i Queen Real Tribute, tijekom 2. festivala  'S okusom soli...'. U četiri dana programa čaroban spoj intimne atmosfere i jedinstvene lokacije uz dobro poznate zvukove, među kojima će svatko pronaći nešto za sebe, učinit će festival 'S okusom soli…' događajem koji se ovog ljeta jednostavno ne propušta! Sustipan će tih dana postati mjesto spajanja dobro poznatih starih melodija i suvremenih glazbenih aranžmana koji će publiku odvesti u glazbenu mediteransku čaroliju.


Prvu večer, 17. kolovoza u 21 sat koncert Queen Real Tribute Symphony, zakazan za održavanje, radi tehničkih razloga održat će se u smanjenom sastavu, s manjim brojem jednako vrhunskih izvođača, odn. u obliku vodećeg svjetskog tribute benda Queen Real Tribute koji će na sceni oživjeti uspomenu na jedan od najvećih rock bendova Queen i odati dostojanstvenu počast njihovom prerano preminulom pjevaču, legendarnom Freddie Mercuryju. Cijena ulaznica za koncert se mijenja te sada iznosi 170 kuna. Kupci koji se smatraju oštećeni ovom promjenom i žele povrat novca imaju pravo zatražiti ga od sustava u kojem su kupili ulaznice (Eventim.hr i Croatia-tickets.com). Vremenski period u kojem je moguće ostvariti povrat novca traje od nedjelje 7. kolovoza do petka 12. kolovoza. Ulazak će biti moguć s već kupljenim ulaznicama te zamjena za nove ulaznice neće biti potrebna.

Druge večeri, 18. kolovoza u 21 sat, dvije godine nakon rasprodanog koncerta u Spaladium Areni, naša najpoznatija klapa Rišpet zapjevat će u rodnom Splitu. Njihove hitove teško je izdvojiti, ali jamčimo da ćete uživati u svakoj minuti jer uz Peru Kozomaru, Ivu Amulića i kreativnu ekipu iz Rišpeta se slavi, raduje i zaljubljuje.

Treće večeri, 19. kolovoza u 21 sat Sustipanom će se zaoriti anđeoski glas lirskog tenora Bože Vreće, jednog od od najznačajnijih interpretatora modernog karasevdaha koji žanrovski zalazi i u sfere jazza, bluesa, spiritualnog i polifonog. Njegovi su koncerti potpun sufi trans koji sevdah izvorno potpuno oslobođen nosi u sebi.

Četvrtu večer, 20. kolovoza u 21 sat festival će zatvoriti virtuoz Vlatko Stefanovski, jedan od najznačajnijih jazz-rock gitarista ovog dijela Europe, čije maestralne izvedbe će upotpuniti rock mladenačka energija V3 Tria uz dodatak bas gitare i bubnjeva.

Vaša reakcija na temu